V-tron

There is no translation available.

V-tron is een incar-serviceprovider. We leveren camera’s, sensoren en radarsystemen voor bestaande auto’s en geven de auto zo oren, ogen en gevoel. Daardoor kunnen mensen comfortabel en veilig blijven autorijden, steeds meer geautomatiseerd. We willen kijken wat het Partnerschap ons kan bieden om onze diensten nog verder te verbeteren. De nieuwe verkeerslichtdata zou daarbij zeker kunnen helpen. Aan de andere kant willen we onze data aanbieden. Onze sensoren lezen bijvoorbeeld verkeersborden en bieden de mogelijkheid om de data binnen het Partnership te valideren. Je moet data altijd op verschillende bronnen baseren, zodat mensen er echt op kunnen vertrouwen.

Actief meedenken vanuit de gebruiker
De auto herkent met onze systemen belijning, verkeersborden en andere voertuigen en kan zo taken van de bestuurder overnemen en hem optimaal ondersteunen. Ongeveer 50% van het Nederlandse wagenpark is ouder dan twaalf jaar. Met onze systemen maken we deze auto’s slim en comfortabel. Ook dat is een vorm van duurzaamheid.

Binnen het Partnership Talking Traffic denken we naast het leveren van data ook bij te kunnen dragen aan gebruikersvriendelijkheid van informatie en adviezen. Een weggebruiker kan bijvoorbeeld niks met ‘tijd tot rood of groen’, die heeft behoefte aan een helder snelheidsadvies. Ik denk dat wij veel ervaring hebben in gebruikersvriendelijk denken, gericht op ondersteuning van het operationeel handelen, binnen 500 meter. Die ervaring brengen we graag in.

Het Partnership wil een grote omslag maken met totaal verschillende bedrijven en wegbeheerders. Dat is niet gemakkelijk. Van de zijlijn kun je daar gemakkelijk kritisch naar kijken. Als V-tron willen we helpen om er wat moois van te maken, en dat ook internationaal uitstralen.

Meer informatie over de (C)ITS projecten van V-tron staat op onze website.

 

Contact

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg:
www.facebook.com/vtrondeventer
www.twitter.com/V_tron
www.instagram.com/vtrondeventer

Website:
www.v-tron.nl