Ericsson

There is no translation available.

Over Ericsson
Ericsson is ‘s werelds grootste leverancier van communicatietechnologie en -diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden. De meer dan 100.000 experts die bij het bedrijf werkzaam zijn, bieden klanten in meer dan 180 landen innovatieve oplossingen en diensten. Ericsson bouwt aan een connected toekomst, waarin iedereen en elke industrie in staat is het maximale potentieel te benutten. De netto verkoop in 2017 bedroeg SEK 201.3 miljard (USD 23,5 miljard). Ericsson is genoteerd aan de NASDAQ Stockholm en de NASDAQ New York. Kijk voor meer informatie op www.ericsson.com

De rol van Ericsson binnen Talking Traffic
Ericsson is onderdeel van het Fortgang consortium samen met Siemens en Simacan. In dit samenwerkingsverband zet Ericsson haar Connected Urban Transport platform in. Dit platform is de front-end waar alle inkomende verzoeken van de gebruikers binnenkomen en afgehandeld worden, inclusief de eerste-lijn support.

Ericsson’s Connected Urban Transport
De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van verkeersmanagement, onder andere door de digitalisering die reeds is ingezet.

Ericsson’s Connected Urban Transport helpt steden en wegbeheerders om hier optimaal gebruik van te maken. Enerzijds door het optimaliseren van de bestaande infrastructuur, en anderzijds om dit samen te laten werken met nieuwe toepassingen in verkeer en transport.

Hiermee worden toepassingen mogelijk zoals in Talking Traffic, waar data uitwisseling op grote schaal mogelijk wordt voor coöperatieve systemen. Tevens worden hiermee nieuwe toepassingen geïntegreerd die gebruikmaken van nieuwe netwerktechnologie, zoals NarrowBand-IOT en LTE Cat-M. Deze netwerken zijn ontworpen voor grootschalige toepassing voor draadloze apparaten, en bieden nieuwe mogelijkheden voor o.a. straatverlichting, parkeersensoren en cargo/container tracking.

De combinatie van bestaande infrastructuur die digitaal gemaakt is, en nieuwe toepassingen, maakt deze dit een krachtige en toekomstbestendige oplossing.

Informatie over Ericsson in Talking Traffic:

Informatie over de Connected Urban Transport:

Contact

Ericsson in Talking Traffic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Connected Urban Transport: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.ericsson.com/en/about-us